Carona Theunissen

Mijn naam is Carona Theunissen, huidtherapeute, schoonheidsspecialiste en pedicure.
Ik ben gehuwd en woonachtig in Nijmegen, waar tevens mijn praktijk gevestigd is.
De huid, onze grootste orgaan, heeft mij van kleins af al zo gefascineerd dat ik hier uiteindelijk mijn beroep van heb gemaakt.
Het doet me goed om anderen met een zieke huid te helpen, maar ik vind het ook aangenaam om esthetisch met de huid bezig te zijn.
Ik zie ernaar uit mijn opgedane ervaring en trainingsvaardigheden hier bij Bowie Medical in te zetten. Ik vind het van belang zelf medische kennis te blijven vergaren, deze kennis vervolgens te koppelen aan het eigen handelen en dit met anderen te delen en zo over te dragen.
Binnenkort start de cursus Microdermabrasie.
Microdermabrasie, in de jaren 90 ontworpen en in gebruik genomen, is een mechanische peeling, waarbij de huid als het ware afgeschaafd wordt om aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren. Microdermabrasie kent verscheidene behandelindicaties.
Vraagt u zich misschien af of deze techniek iets is voor uw klanten? Overweegt u de aanschaf van een microdermabrasie apparaat?
Of maakt u al gebruik van deze techniek, maar wilt u uw kennis hieromtrent verbreden?
Wat het ook mag zijn, u wordt van harte uitgenodigd om deze cursus te gaan volgen.
De cursus bestaat uit een theoriegedeelte, waarbij er stilgestaan wordt bij de techniek en waarbij casussen besproken zullen worden die de effectiviteit van microdermabrasie aantonen.
Daarnaast is er ook een praktijkgedeelte, waarbij gewerkt en geoefend wordt met het microdermabrasie apparaat, om de vaardigheid (verder) te ontwikkelen.
Aan het eind van de cursus wordt u gevraagd een evaluatieformulier in te vullen en wordt er een certificaat van deelname uitgereikt.
De microdermabrasie apparatuur die gebruikt wordt, is bij Bowie Medical aan te schaffen.
Graag tot binnenkort!