Spray-Paraffine Patroon Lavendel 80 ml - per 6 stuks

Informatie

Deze paraffine spray met lavendel is ideaal voor paraffine warmtebehandelingen op zowel het gelaat als het lichaam.

De paraffine spray is eigenlijk gewoon paraffine, maar dan in sprayvorm. Paraffine gebruik je bij spa pedicure, spa manicure en sommige gezichtsbehandelingen als een extra dekkend warm laagje (net als kaarsvet) om de werkstoffen van bijvoorbeeld maskers nog dieper in te laten werken in de huid.

Door de warme paraffine en het afdekkend vermogen openen de porieen in de huid zich nog iets meer. Daarnaast voelen de handen en de voeten na een behandeling met paraffine nog zachter aan.

Eigenschappen:

Paraffine met lavendel aroma
Geschikt voor paraffine warmtebehandelingen
Te verwarmen in verwarmers voor cartridges
Laag smeltpunt voor een aangenamere behandelingen
Gebruiksaanwijzing:

Plaats de cartridge met de spraykop naar binnen in een geschikte verwarmer.
Verwarm de paraffine tot werktemperatuur, waarbij ook de spraypomp verwarmd wordt.
Haal de cartridge uit de verwarmer en gebruik, indien gewenst, een protective sleeve.
Ontgrendel de spraykop en breng een gelijkmatige laag paraffine aan op het te behandelen gebied.
Bij behandeling van de handen en voeten wordt aangeraden de hiervoor bedoelde handschoenen en booties te gebruiken.
Tips:

Breng voor de behandeling een vochtinbrengende crème, lotion of masker aan.
Laat de paraffine volledig smelten, om beschadiging van de spraypomp te voorkomen. De gemiddelde opwarmingstijd is ongeveer 20 minuten.
Specificaties:

Inhoud: 80 gram
Uitvoering: Plastic cassette met spraypomp
Huidtype: Elk huidtype, inclusief de gevoelige huid
Geschikt voor: Gelaats- en lichaamsbehandelingen

Ingrediënten:

Paraffin, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, CI 60725 (Violet 2)

Bewaaradvies:

Koel en droog bewaren.
Verwijder gemorste paraffine met warm water en zeep.

Spray-Paraffine Patroon Lavendel 80 ml - per 6 stuks

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Deze paraffine spray met lavendel is ideaal voor paraffine warmtebehandelingen op zowel het gelaat als het lichaam. De paraffine spray is eigenlijk gewoon paraffine, maar dan in sprayvorm. Paraffine gebruik je bij spa pedicure, spa manicure en sommige gezichtsbehandelingen als een extra dekkend warm laagje (net als kaarsvet) om de werkstoffen van bijvoorbeeld maskers nog dieper in te laten werken in de huid. Door de warme paraffine en het afdekkend vermogen openen de porieen in de huid zich nog iets meer. Daarnaast voelen de handen en de voeten na een behandeling met paraffine nog zachter aan. Eigenschappen: Paraffine met lavendel aroma Geschikt voor paraffine warmtebehandelingen Te verwarmen in verwarmers voor cartridges Laag smeltpunt voor een aangenamere behandelingen Gebruiksaanwijzing: Plaats de cartridge met de spraykop naar binnen in een geschikte verwarmer. Verwarm de paraffine tot werktemperatuur, waarbij ook de spraypomp verwarmd wordt. Haal de cartridge uit de verwarmer en gebruik, indien gewenst, een protective sleeve. Ontgrendel de spraykop en breng een gelijkmatige laag paraffine aan op het te behandelen gebied. Bij behandeling van de handen en voeten wordt aangeraden de hiervoor bedoelde handschoenen en booties te gebruiken. Tips: Breng voor de behandeling een vochtinbrengende crème, lotion of masker aan. Laat de paraffine volledig smelten, om beschadiging van de spraypomp te voorkomen. De gemiddelde opwarmingstijd is ongeveer 20 minuten. Specificaties: Inhoud: 80 gram Uitvoering: Plastic cassette met spraypomp Huidtype: Elk huidtype, inclusief de gevoelige huid Geschikt voor: Gelaats- en lichaamsbehandelingen Ingrediënten: Paraffin, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, CI 60725 (Violet 2) Bewaaradvies: Koel en droog bewaren. Verwijder gemorste paraffine met warm water en zeep.